Skočit na obsah, skočit na navigaci
10.10.2008 00:22
Tak se s titulkama roztrhnul pytel a nějakej Koudy poslal Jasperovi svoje titulky k 4×04. Viděl, že dlouho nejsou, tak taky začal a udělal je. Nějak nevím, jestli má vůbec smysl, abych vydával svoje titulky… asi se kouknu zejtra, jak jsou na tom tyhle a kdyžtak bych jen zejtra udělal korekturu a pustil se o víku do 4×05.
10.10.2008 00:23
Puchino
BugHer0: Dik za info. Netrpezlivo a nedockavo cakame BTW Vdaka za skvelu pracu.
10.10.2008 00:26
Nebo spíš takhle… Koudy a Joe… napište, jestli vám bude vadit, kdybych udělal k vašim titulkům jen korekce češtiny a nepřesnýho překladu a uploadnul to sem jako finální verzi. Uvidím, kdo má „lepší“ titule a ty bych upravil.
Nechci si vaši práci nějak přivlastňovat nebo tak, ale přeci jen mi přijde jako blbost dělat k jednomu dílu 3 různý překlady a navíc mi to ušetří několik hodin práce.
4×03 asi přeložím znova, protože cooldak, co jsem koukal na prvních pár řádků dost kašlala na interpunkci, velký / malý písmena atd. Je tam moře chyb. Tím ti nechci nadávat. Dělals to pro lidi, ale když už toho Earla takovou dobu dělám, tak si zaslouží ke každýmu dílu pořádný titulky a ne jen verzi pro nedočkavce. Doufám, že to chápeš.
Mějte se a zejtra uvidím, co s tím…
10.10.2008 00:27
→ Puchino:
Za práci mi neděkuj. Tenhle tejden jsem pro vás moc práce, kterou byste
mohli ocenit, neudělal.
Ale u 4×05 se polepším. Slibuju.
10.10.2008 16:09
drthsdtgh
vy zkurveny, zasrany, vyjebany debilni curaci, kde sou ty titulky?
10.10.2008 16:51
Cawko BugHer0… Tak ako s titulkami? Mam si pockat na tvoje zkorekturovane? Nechcem si predsa pokazit zazitok zo serialu koli titulkam… Vdaka za odpoved
10.10.2008 16:59
→ shadow.wizard:
Ahoj, před hodinou jsem dorazil z Poděbrad. Jdu na první díl. Půlku
přeložil Trellac, takže musím druhou dopřeložit a udělat korekce
celýho dílu.
Odhaduju, že bych ten 4×03 měl mít do 20:00 hotovej, i když nic neslibuju. A pak chci ještě dneska udělat korekce ke 4×04 a taky vydat finální verzi. 4×05 jsem zkouknul narychlo ráno a je to super díl. Pro mě asi nejlepší ze 4. sérky, takže chci bejt co nejdřív připravenej, až vyjdou anglický titule.
10.10.2008 17:17
→ shadow.wizard:
To bych nevěřil, že mi zůstaneš tak věrný. Samozřejmě mě
to těší.
10.10.2008 17:19
^^ Predsa len Earla stale povazujem za jeden z pomerne tazkych veci na preklad, tvoje (vase) title z S03 boli super, takze si rad pockam za kvalitou… Zdravi MaTuSh z Lapiduchu
Celkem příspěvků: 137
Copyright Petr Kašpar 2006-2012 | Jasperův zápisník | Portal 2 | Mapa webu | Zásady ochrany osobních údajů
This site is a fan site, we have no connections with My Name is Earl or the NBC studios.
All copyrights on images presented here remain property of their respective owners.