Skočit na obsah, skočit na navigaci
9.10.2008 15:39
To samé dělá i BugHer0. Jak jsou angl. tak se pustí do překladu. Jenom tento týden když nebyly v neděli večer tak všechny upozornil že to přes tejden nestihne.
Naposledy upraveno 9.10.2008 15:42
9.10.2008 16:11
joe
tak už to je…jak to sem dam? je to na verzi
My.Name.Is.Earl.S04E04.HDTV.XViD-DOT.[VTV]…a dvě věty sem přeložit
nedokázal…je to: Maybe the neighbor
just wheeled his shut-in mom out to the yard to hose her off again? a: You could
be dead for all that jug cares…a ještě na konci: Fire in the hole! ale to
asi každej chápe…takže kdyby někoho napadlo, jak to přeložit, dejte mi
vědět a upravim to…
9.10.2008 16:12
Na Big bang theory je to fakt vyjímka… Deckard a pizzaguy je dělají z odposlechu hned od rána… alespoň na první sérii to tak bylo a dělají je fakt super, věude jinde se čaká na aglický title a podle sledovanosti seriálu, nebo podle toho který překladatel (tým) si který seriál oblíbí, tak pak jsou rychle nebo pomalu přeložený. Earl je na přkelad jeden z nejtěžších (Big bang a House bych dal ještě mezi ty těžký) a BugHer0 většinou má překlad do 24 hodin po vydání anglických, teď jsou ale dvojdíly a anglický titulky vyšly pozdě… toť na vysvětlenou.
Earl není seriál jako Lost nebo jiné s navazujícím dějem, jde o vtip a v posledních sezónách hlavně o vtip jazyka… nevidím teda důvod překladatele uhánět v rychlosti, nebo se dívat s „nekvalitním“ překladem…
9.10.2008 16:18
joe
no jo…mě šlo o to že sem se na to těšil…a to že nebyli anglický sem sám denně kontroloval…ale když už byli 3 dny a furt nic, tak sem se jen zeptal…vy ste mi hned začli nadávat…
9.10.2008 17:59
Puchino
Dik joe. Ani ma nenapadlo ze si skor pozriem S04E04 Casovanie mi sedi, preklad nehodnotim kedze si to chcem pozriet doma na TV nie na 12,1". Ubera to na zazitku. Titulky by takisto mohli byt pridane pod preklad S04E03 ktory robil coldak (ak som splietol nick ospravedlnujem sa)
9.10.2008 18:03
Puchino
BTW zisiel by sa update titulkov (nie forum) s pribliznym casom. Chapem ze autor nema dostatok casu a je to uplne OK. Robi to pre nas bez naroku na odmenu takze je jeho vec kedy to spravi ale zisiel by sa aspon priblizny udaj o datume a case. Je tam dnesny datum ale kedze je podvecer predpokladam ze dnes to nebude. Vdaka.
9.10.2008 18:09
Anonymní
Co sa tyka prekladu BlackCloud myslim ze Big Bang Theory a House su este tazsie preklady ako My name is Earl. Koli castym vyskytom vyrazov z fyziky (BBT) a medicny (House). Naopak zas v Earlovy mas vela hovorovych a slangovych vyrazov co tiez nie je lahke. Ak si to myslel takto tak som potom zrejme nepochopil to narabanie so slovom „tazky“.
9.10.2008 18:34
tak jdu na joeovy titulky jinak s casovanim,ja chapu,ze je to obcas trosku nepohodlny, ale v bsplayeru je to zpozdovani a zpomalovani titulku,tak jednoduchy, ze je skoro jednou jakou ma clovek verzi
9.10.2008 19:44
Ještě jednou se omlouvám, že nestíhám. Dneska tu byla zas kámoška, které jsem instaloval všechno potřebný na novej notebook. Na titulky se vrhnu asi teď večer a pokud to nestihnu, tak je snad zítra dodělám. Zítra jedu zase ve 12 k zubařce do Poděbrad, takže to vidím na návrat kolem 15:00 a pak u toho budu sedět asi až do večera.
Jinak cooldakovy a joeovy titulky můžete stáhnout zabalené v jednom
archivu v sekci Titulky. Tímto jim děkuji, že nedočkavcům dopřáli, aby
si mohli tyto dva díly pustit. Mějte se a dejte mi ještě čas. Tenhle tejden
byl opravdu hardcore.
Jinak slibuji, že pokud titulky na 4×05 vyjdou v pátek, sobotu nebo neděli,
tak se je budu snažit ještě ten den udělat. Výhoda je také v tom, že
kdyby anglické vyšly až v pondělí, tak hned v úterý mám imatrikulaci a
zbytek dne volno a poté volno i ve čtvrtek a v pátek, takže byste
každopádně neměli čekat tak dlouho.
Díky za pochopení a mějte se.
9.10.2008 20:22
→ joe:
O tom, že se zlobím jsem v tom příspěvku nic nenapsal a myslím si, že
„hustý“ to od tebe moc nebylo. Spíš „hloupý“,
„zbytečný“, nebo „blbý“.
Celkem příspěvků: 137
Copyright Petr Kašpar 2006-2012 | Jasperův zápisník | Portal 2 | Mapa webu | Zásady ochrany osobních údajů
This site is a fan site, we have no connections with My Name is Earl or the NBC studios.
All copyrights on images presented here remain property of their respective owners.