Skočit na obsah, skočit na navigaci
20.12.2008 02:25
Je pravda, že vtipnosť MNIE už nie je to, čo bývala, ale ja si myslím, že ešte stále ide o kvalitný seriál. Vlastné univerzum, ktoré si seriál vybudoval ešte vždy funguje a úspešne sa rozširuje, ale problémom je, že stereotypný námet (vyškrtávať položky na zozname nemôže byť nestereotypné) už nie je tak dobre vyvažovaný novými nápadmi ako predtým, teraz je to vždy – položka, splnenie priania, vyškrtnutie položky, nič iné. Seriál je teda rovnako kvalitný ako na začiatku, ale vtipný už tak veľmi nie je. A s prehrávaním hercom má BugHer0 pravdu, najmä Catalina a Randy sú v poslednej dobe zabraní do svojich rolí až príliš. Koniec seriálu by som nerád, ale nejaké ozvláštnenie by fakt pomohlo.
20.12.2008 02:30
earl nikdy nijak nevynikal z prumeru a ta treti a ted uz dokonce ctvrta sou totalni podprumer… neni tam nic vtipnyho, jen trapnost, nuda… ani nevim proc se na to jeste furt divam… asi proto ze furt doufam ze to jednou bude vtipny…
jak tu nekdo vzpominal HIMYM, tak nejhorsi tam podle me byla treti serie… tahle ctvrta se jim zatim docela povedla… neni to uz sice takova pecka jako druha serka, ale v soucasnym vyberu je to furt dost dobry…
20.12.2008 08:32
Titulky od woka máte v sekci Titulky. Pomocí formuláře posílejte chyby a já udělám v neděli nebo v pondělí korekce. Tímto mu děkuji za to, že to udělal.
20.12.2008 13:48
Díky za ty titulky (české, slovenské, reup)
A ještě bych v současné okurkové sezóně, kdy je snad 3 týdny pauza od
seriálů, doporučil seriál FRINGE, zatím 10 dílů po 40 min, ale
rozhodně zajímavé
20.12.2008 13:48
Vim ze zo sem nepatri, ale jak jste tady zminovali dextera tak mohu jen a jen doporucit…nej serial ktery sem za posledni 2 roky sledoval…
20.12.2008 14:12
SL4T3R
dik za titulky … a jak tady vsichni rikaji ze Earl je cim dal horsi, tak k nim se pridavam… drive sem se na Earla tesil jak se u neho pobavim, ale ted na nej koukam jen proto, ze nemam co delat… skoda mno
20.12.2008 18:39
k seriálům – divím se ,že tu ještě nikdo nezmínil – Californication, Breaking Bad, Shaun the Sheep, Flashpoint a 7 dilný Generation Kill. všechny mohu doporučit. každý je o něčem jiném a u žádného se nudit nebudete.
Naposledy upraveno 20.12.2008 18:40
20.12.2008 19:20
Generation Kill je nejlepší seriál (7 dílná minisérie), co jsem kdy viděl. Zde menší recenze u mě na blogu: http://blog.mynameisearl.cz/…-along-blog/
20.12.2008 19:57
Inak nabuduce by som bol rad, keby sa dotycny aspon spytal, ked sa chysta prepisat moje titulky do CZ. Myslim, ze to patri k zakladnym pravidlam slusnosti. Dakujem
20.12.2008 21:30
vim ze se to sem nehodi ale kdyz uz se to tady tak rozjelo
nemate nekdo nejaky dalsi typy na serialy?ted fakt nemam co delat…
20.12.2008 22:22
Vit7a: http://serialy.mirekholy.net/
a doporucuji vsem LOST ROOM skvelej 3dilnej serial (1dil 120 min) http://serialy.mirekholy.net/?…
http://www.csfd.cz/…st-room-the/
Naposledy upraveno 20.12.2008 22:24
20.12.2008 22:25
Představte si, že se vám náhodou dostanu do ruky klíč od motelového pokoje č. 10. Ten pokoj reálně neexistuje, ale jakékoliv dveře se zámkem vám umožní do něho vstoupit (a vystoupit kde jen se vám zamane). Místnost byla kdysi plná předmětů, které, pokud jsou z ní odneseny, se stávají nezničitelnými a magickými. Nezkoušejte však do místnosti něco přinést a zapomenout to v ní. Pokud to není původní předmět, zmízí to v nenávratnu.
20.12.2008 23:16
woko
#Mr. Turtle: Slušnost je zanechat credits, které jsem tam nechal. Nevím, jak tě mám kontaktovat, než tady. Opravdu, vděk nade vše…
21.12.2008 12:15
Anonymní
To Lehrak, jasper, H5Q: Dik za namety.
To Lehrak only: Californciation s Davidom Duchovnym som videl dokonca tusim dubovane (chodi trebars na AXN) ale dobre boli iba prve diely potom je to nuda. Ovecka Shaun je uzasny animovany serial pre deti ale odporucam aj doslepym. Na media servri mam vsetkych tusim 40 dielov a okrem toho to nosim este koli dcere ako DVD v aute. VYnikajuce aj pre deti ktore este nevedia rozpravat kedze serial nie je nahovoreny. Nieco ako A je to. Ostatne serialy pozriem.
Celkem příspěvků: 81
Copyright Petr Kašpar 2006-2012 | Jasperův zápisník | Portal 2 | Mapa webu | Zásady ochrany osobních údajů
This site is a fan site, we have no connections with My Name is Earl or the NBC studios.
All copyrights on images presented here remain property of their respective owners.