Skočit na obsah, skočit na navigaci

Fórum - Titulky - 4x01 The Magic Hour a 4x02 Monkeys Take A Bath - Strana 6 | My Name Is Earl fan stránka - My Name is Earl / Jmenuju se Earl / Volajú ma Earl

Titulky - 4x01 The Magic Hour a 4x02 Monkeys Take A Bath

Funkce fóra

28.9.2008 20:45

BugHer0 avatar

BugHer0

Ještě jsem objevil při zpětném puštění chybku v jedný větě… bylo tam:
„Prostě sem polož ty kondomy“,
což nedává smysl, pže kondomy už byly na pultu.
Takže si pak kdyžtak stáhněte titulky znova… je to tam opraveno. Určitě se najdou další chybky, takže pak na titulky.com budou aktualizovaný verze pro zálohování. Nejsem dokonalej, takže se překlepy atd vždycky objevěj. Díky za pochopení a užijte si tenhle suprovej díl.

Nezapomeňte ho po shlédnutí ohodnotit v sekci epizody a napsat na fórum, jak se vám líbil. Za tenhle víkend už mám překládání až po krk. :-D Za týden je další dvojepizoda, takže si asi taky moc neodpočinu. Tak přežijte týden ve zdraví a za týden se zase „uvidíme“.

28.9.2008 23:32

Solitary avatar

Solitary

Je tam hned nekolik chybicek, jsem zatim u 7minuty, ale uz jsem nasel dve vetsi chyby… hooters neni prostitutka, ale restaurace kde obsluhuji hezke „slecny“ :) a manasek Milo nerika, ze Randy potaji breci, ale ze se osahava. Kdyztak pripisu dalsi az to dokoukam ;)

28.9.2008 23:46

BugHer0 avatar

BugHer0

→ Solitary:
Jo, u toho hooters jsem si nebyl jistej, pže to neznám a to u toho Mila jsem nejdřív měl, ale touches himself může bejt i dojímat nebo rozbrečet… kdyžtak to upravím, ale mmě přišlo tohle lepší než že na sebe sahá.

28.9.2008 23:52

Solitary avatar

Solitary

Ano, „touched“ muze byt jako dojaty. Ale v kontextu „touches himself“ by me tohle nikdy nenapadlo a ani si nemyslim, ze se to tak vubec pouziva.

Hooters jsou klasika. Aneb „rodinna“ restaurace jak ma byt :)

28.9.2008 23:53

Solitary avatar

Solitary

Zbytek dilu uz jsem si niceho podstatneho nevsiml.

28.9.2008 23:55

BugHer0 avatar

BugHer0

Dobře, pane učiteli. ;-) Akorát nevím, proč na Earla koukáš s českejma titulkama, když máš evidentně mnohem lepší angličtinu než já…

Naposledy upraveno 28.9.2008 23:55

29.9.2008 00:03

Solitary avatar

Solitary

Tak ja na to koukl nejdriv bez titulek, a pak znovu s tema ceskejma. Ale jinak sam nevim :) asi jen z principu. Hlavne taky kvuli tomu, az vyjde cela serie, a budu k ni mit vsechny CZ titulky, budu to moc vypalit na DVD s jistotou ze titulky nejsou zavadne a bratr, ktery tak moc anglinu neovlada se muze v klidu kouknout. Nekdy je to s podivem co se v titulkach objevi, bez urazky :)

29.9.2008 00:05

MAge avatar

MAge

Diky za titulky, mam par malickosti, spis IMHO nez dulezite… ty golfove boty by meli byt tezke a ne velke. Pak ta obeti, „neni hrdy“ je mozna moc silne, on je proste nechce jen priznat =)

29.9.2008 00:18

Solitary avatar

Solitary

Mage: Jak bys to chtel napsat? „Po mnozstvi objeti, ktere nechce priznat?“ To v cestine nezni moc dobre :) myslim ze „mnozstvi objeti, na ktere neni hrdy“ je docela slusny obrat. Ono psat titulky nechce jen umet anglicky, ale je potreba umet i slusne cesky :) protoze nekdy je to opravdu orisek vymyslet smysluplnou ceskou vetu, aby neznela prkene.

29.9.2008 00:30

BugHer0 avatar

BugHer0

Solitary:
Hele, jak bys nejlíp narval tu restauraci do tý věty místo prostitutky?
„Našla jsem v jeho bundě účtenku z restaurace, kde obsluhujou nahoře bez.“ nikdo nestihne přečíst. Díky.

29.9.2008 00:32

BugHer0 avatar

BugHer0

Restaurace „pro dospělé“? Já tenhle výraz „hooters“ fakt nikde neslyšel a hledal jsem to, ale nenašel jsem překlad…

29.9.2008 01:16

BugHer0 avatar

BugHer0

Opravený titulky najdete na titulky.com

29.9.2008 06:42

Solitary avatar

Solitary

No ja bych pouzil normalne uctenku od Hooters, protoze me by asi nenapadlo, ze to nikdo nezna. Kdo ma nakoukano, tak vi :) ale pokud myslis, ze tedy ne… mozna to zahrat do outu a napsat, ze byl ve strip baru, to je takovy kompromis. Kdyby byl s prostitutkou, tak by to trosku menilo vyznam, to by ji v podstate podvedl prvni on.

29.9.2008 09:01

BugHer0 avatar

BugHer0

Solitary:
Tak evidentně to nezná dost lidí, když jseš první, co mi napsal, že to mám blbě přeložený. ;-)

29.9.2008 09:11

Araziel avatar

Araziel

Jen jsem nejak nepochopil, proc se ten dil jmenoval takhle…?

» Další stránky:

Celkem příspěvků: 104

« 1 2 3 4 5 6 7 »

Zaslat odpověď

Odpověď

Přihlášení

Zaregistrovat

Top epizody

1. 2x12 Our 'Cops'… (94.4%)
  2. 1x19 Y2K (93.3%)
  3. 1x01 Pilot (92.3%)
  4. Earl… (92.2%)
  5. 4x15 Darnell… (91.8%)
  6. 3x04 The Frank… (91.2%)
  7. 2x13 Buried… (91.2%)
  8. 1x02 Quit… (91.1%)
  9. 2x23 The Trial (90.8%)
  10. 4x13 Orphan… (90.8%)

Jiné seriály

how i met your mother House MD theitcrowd.cz baner supernatural Chuck baner www.prison-break.cz futurama.sk charmed

Další

Copyright Petr Kašpar 2006-2012 | Jasperův zápisník | Portal 2 | Mapa webu | Zásady ochrany osobních údajů
This site is a fan site, we have no connections with My Name is Earl or the NBC studios.
All copyrights on images presented here remain property of their respective owners.

Portal 2