Skočit na obsah, skočit na navigaci
28.9.2008 13:27
→ MAge:
Jasný, chápu… na tohle má každej jinej názor. Za sebe musím, ale říct,
že nejsem zastánce vysvětlivek v závorkách. Většinou to musíte někam
nacpat (tu závorku), ale titulek nemůžete prodloužit, protože za chvíli
tam mluví někdo jinej, takže si lidi maj tu závorku šanci přečíst jen
tak, že si stopnou video. A to mi přijde blbý. Ale beru… moh jsem to
přeložit jinak.
28.9.2008 14:14
Solitary
Je tam jedna chybka, ktera dost meni vyznam – byt producentem neznamena, ze dostanete zaplaceno. Ale ze musite platit za vsechno v tom je ten vtip, ze Buddy chce po Earlovi aby byl producentem.
28.9.2008 14:27
Solitary
Dej tam co uznas za vhodne ja si to opravil podle sebe. Jinak co tu resite vysvetlivky v zavorkach, v opravdu extremnich pripadech je to nevyhnutelne. V pripade DEFCON bych to tak nalehave nevidel, dost lidi vi co je DEFCON a kdo ne, tak to nejak pochopi z kontextu, jde o to, ze takhle se mluvi v tech akcnich filmech, a 2 the Max je v podstate parodie na tyto akcni filmy s nepopiratelnym vlivem Ed Woodovske tvorby. Sam jsem udelal nekolik titulku pro serial Thats 70s show (titulky jsem zatim nevydal), a jelikoz jsem dost perfekcionista tak jsem si v nekterych pripadech dost i pohraval. V jednom dile jsem vsak sam musel tez sahnout po zavorkach, jelikoz se to proste nedalo predelat do cestiny.
28.9.2008 15:28
BugHer0: někdy není špatný hodit si ty španělský, portugalský, italský, nebo já nevím jaký, do http://translate.google.com/ a dát překlad do angličtiny. Jasný, že to moc neodpovídá, ale když není dobře rozumět, tak může pár slov dobře nasměrovat.
Naposledy upraveno 28.9.2008 15:29
28.9.2008 17:33
Jano
Zdravim, kedy budu titulky na druhy diel?
28.9.2008 20:22
Jano
Diky moc…
Celkem příspěvků: 104
Copyright Petr Kašpar 2006-2012 | Jasperův zápisník | Portal 2 | Mapa webu | Zásady ochrany osobních údajů
This site is a fan site, we have no connections with My Name is Earl or the NBC studios.
All copyrights on images presented here remain property of their respective owners.