Skočit na obsah, skočit na navigaci
7.2.2009 14:21
rodier:
Účet na PayPalu a Moneybookers mám, ale bohužel si myslím, že to tu není
tak rozšířený a že by z těch, co účet založený mají, přispělo
stejně minimum lidí.
Navíc jsem u nikoho nic takového v titulkách neviděl a když bych si to
tam dával jen já, tak by mi to přišlo takový blbý
7.2.2009 19:33
Tak už radši nebudu psát předem, kdy tu titulky budou. K překladu se nakonec dostanu až cca za 2 hodiny, takže nestíhám mnou předem určený termín. Budete muset počkat do zítřka.
8.2.2009 10:27
ty nam teda davas koukej si zridit paypal. posleme ti penize abys nedelal nic jinyho nez prekladal titule
8.2.2009 12:27
rodier:
Já PayPal mám, ale jak říkám… Hodně lidí sem napíše, jak si váží
titulků a jak by za ně klidně pár peněz jako ohodnocení dali, ale málokdo
to pak doopravdy udělá.
8.2.2009 12:46
Musím říct, že by mi rozhodně bylo milejší dávat svoje peníze amatérským překladatelům než je cpát do chřtánu nenažrané OSE
8.2.2009 12:47
bughero no ja jsem prave uz docela u dost tutlku paypal videl.. a myslim ze pokud je sleduje nekdo bohatsi.. treba te v pomateni mysli obdaruje ;-DD
8.2.2009 12:52
Dobře, dobře… Už jsem psal Jasperovi a zkusíme to do sekce titulky dát. Jsem zvědavej, kolik z vás chudému studentovi přispěje.
8.2.2009 16:00
Mám půlku. Pokud mi do toho nic nevleze, tak by měly být do 20:00. Ale nic neslibuju.
Naposledy upraveno 8.2.2009 16:01
8.2.2009 17:26
DND
Tak a kdyby se někdo nemohl dočkat oficiálních titulků, právě jsem
dobastlil svůj vlastní překlad – můj první kompletní překlad
v životě:-) Některé věci asi nebudou dávat moc smysl, dost jsem se
zasekal hlavně na Darnellovi, takže to berte s rezervou a pokud nejste
vyloženě „nadržení“ tak doporučuju počkat si na BugHer0.
Moje verze je tu: http://titulky.mrak.cz
8.2.2009 18:42
Anonymní
Byl jsem nadrzeny, tak jsem se dival na tve titulky a jsou v pohode, diky za ne…
8.2.2009 19:05
vonKiller
Sem hoodně nedčkavej, ale počkám si na BugHer0vi…nic roti DND, ale oceňuji jeho práci jakou tady pro nás vždycky dělal:) ale i ty DND jen tak dál…
8.2.2009 20:42
vonKiller
tak co BugHer0, jak se daří jestli se můžu ptát…budou tak do hoďky
nebo máme počítat tak zítra?
Díky:)
Celkem příspěvků: 43
Copyright Petr Kašpar 2006-2012 | Jasperův zápisník | Portal 2 | Mapa webu | Zásady ochrany osobních údajů
This site is a fan site, we have no connections with My Name is Earl or the NBC studios.
All copyrights on images presented here remain property of their respective owners.