Skočit na obsah, skočit na navigaci
5.5.2008 22:30
yo
Velké díky Blacku.
6.5.2008 12:20
Black cloud: Take si rypnu: Rip van Winkle – ctenarsky prebornik? Carry the three – vynasobit trojkou?…
6.5.2008 15:27
Araziel:
Vytknout trojkou, nebo vynásobit trojkou… řekl bych, že oboje naplňuje ten vtip, tvoje verze je možná přesnější.
čas 01:09 – to jsi opravdu nepochopil, o jakým „banánu“ a „stromech“ je tam řeč? Stromy pohazovaly kolem… Jestli jsi to nepobral, koukni na můj překlad.
čas 01:52 – nemám to česky asi úplně čistý, ale připravit lidi to „sleep in“ je škoda ne?
čas 04:33 – chybí ti tam celá věta překladu… a to zrovna docela vtipná
6.5.2008 15:55
Tady je verze titulků po korekcích cz od Parallaxis (díky):
8.5.2008 20:11
peter3 – to je fakt!! Já si toho nějak vůbec nevšimnul, název epizody v titulkách není a ani tam nikde v díle nezazní… no a je jich 6 zamilovanejch… ale pak ještě Paco a ta tlusťoška… no jo 8… konečně někdo taky upozornil na opravdovou chybu, díky.
9.5.2008 01:34
Araziel
Rip van Winkle je stara anglosaska povidka o farmari, ktery usne a probudi se o dvacet let pozdeji. Vrati se do sve vesnice, jeho zena, pratele, vsichni jiz zemreli, jen jeho dcera je jiz velika. Porad nechapu toho ctenarskeho prebornika… Demolition man mi prisel lepsi 1) byl probuzen po letech v hybernaci… puvodni vtip v originale… 2) otocil prives na bok – navic vtipek, ktery ani v originale neni…
Toto je muj posledni prispevek na techto strankach.
9.5.2008 10:27
Araziel – nemusíš bejt hned naštvanej, jak vidíš, tak já třeba
přeložil oktagon jako šestiúhelník
Tu povídku znám a může to odkazovat na všechno možný, museli by jsme se
zaptat přímo Joy – jak to myslela. Rip van Winkle byl „jednoduchej“
farmář, ale protože je to tak trochu „povinná četba“ tak jsem to bral
jako narážku na Randyho „psaní“ a „čtení“.
Neprojížděl jsem tvoje titulky dál, ale co jsem výše napsal, prostě
zničený vtipy jsou.
Dělám tyhle „rychlý“ překlady seriálů rád s někým, protože víc
očí víc vidí… ty bys mi třeba opravil osmiúhelník a já ti doplnil
chybějící větu. Spolupracovat odmítáš a bereš to jako nějakou
soutěž… dobře, pak se ale nezlob, když prohráváš…
Celkem příspěvků: 23
Copyright Petr Kašpar 2006-2012 | Jasperův zápisník | Portal 2 | Mapa webu | Zásady ochrany osobních údajů
This site is a fan site, we have no connections with My Name is Earl or the NBC studios.
All copyrights on images presented here remain property of their respective owners.