Skočit na obsah, skočit na navigaci
8.12.2007 17:50
Tak jsem dneska měl čas a překlad je hotov. Domluvili jsme se s Blackem a asi to udělám tak jako minulý týden on. Večer ještě doopravím pár drobností a hodím sem první verzi pro nedočkavce. Black se na to zítra podívá, protože dneska neměl čas, a řekne mi, co se mu nelíbí a zítra odpoledne asi vypustíme opravenou finální verzi. Zdar a těšte se.
8.12.2007 22:54
michael
aj ja sa uz tesim len nevim dokedy mam cakat ci az zajtra budu
8.12.2007 23:43
Už jsou tu, pánové a dámy. :-)
Pokud jste takoví nedočkavci, že jste vydrželi skoro do půlnoci, tak
přeji příjemnou podívanou.
Omlouvám si, že to tu je až tak pozdě, ale i přesto, že to je
taková „betaverze,“ tak jsem chtěl, aby tam bylo co nejméně
chyb.
Snad má práce nepříjde nazmar.
Jsem tu jen pro vás :-)
Naposledy upraveno 8.12.2007 23:56
9.12.2007 04:56
Perfektní, díky… Nenašel jsem nic, co by bylo neobratné, šroubované či tak něco a díky tvojí práci jsem si vychutnal zase jeden dobrej díl. Díky!
9.12.2007 11:33
Své návrhy změn už jsem BugHer0 poslal, moc toho není, tak tu asi dneska večer bude konečná verze titulků.
9.12.2007 21:08
Dneska už to opravit nestihnu. Měli jsme návštěvu a pak jsem byl v kině, ale zítra by měl být čas, tak prosím o trpělivost. Díky.
Celkem příspěvků: 20
Copyright Petr Kašpar 2006-2012 | Jasperův zápisník | Portal 2 | Mapa webu | Zásady ochrany osobních údajů
This site is a fan site, we have no connections with My Name is Earl or the NBC studios.
All copyrights on images presented here remain property of their respective owners.