Skočit na obsah, skočit na navigaci
ENG title ze seriessub na leteckaposta: http://leteckaposta.cz/863072389
Tak jsem dneska měl čas a překlad je hotov. Domluvili jsme se s Blackem a asi to udělám tak jako minulý týden on. Večer ještě doopravím pár drobností a hodím sem první verzi pro nedočkavce. Black se na to zítra podívá, protože dneska neměl čas, a řekne mi, co se mu nelíbí a zítra odpoledne asi vypustíme opravenou finální verzi. Zdar a těšte se.
8.12.2007 22:54
michael
aj ja sa uz tesim len nevim dokedy mam cakat ci az zajtra budu
Už jsou tu, pánové a dámy. :-)
Pokud jste takoví nedočkavci, že jste vydrželi skoro do půlnoci, tak
přeji příjemnou podívanou.
Omlouvám si, že to tu je až tak pozdě, ale i přesto, že to je
taková „betaverze,“ tak jsem chtěl, aby tam bylo co nejméně
chyb.
Snad má práce nepříjde nazmar.
Jsem tu jen pro vás :-)
Naposledy upraveno 8.12.2007 23:56
Perfektní, díky… Nenašel jsem nic, co by bylo neobratné, šroubované či tak něco a díky tvojí práci jsem si vychutnal zase jeden dobrej díl. Díky!
Své návrhy změn už jsem BugHer0 poslal, moc toho není, tak tu asi dneska večer bude konečná verze titulků.
Dneska už to opravit nestihnu. Měli jsme návštěvu a pak jsem byl v kině, ale zítra by měl být čas, tak prosím o trpělivost. Díky.
Celkem příspěvků: 20
Copyright Petr Kašpar 2006-2012 | Jasperův zápisník | Portal 2 | Mapa webu | Zásady ochrany osobních údajů
This site is a fan site, we have no connections with My Name is Earl or the NBC studios.
All copyrights on images presented here remain property of their respective owners.