Skočit na obsah, skočit na navigaci

Fórum - Epizody - 4x16 Darnell Outed – Part 2 - Strana 1 | My Name Is Earl fan stránka - My Name is Earl / Jmenuju se Earl / Volajú ma Earl

Epizody - 4x16 Darnell Outed – Part 2

Funkce fóra

23.1.2009 16:01

Jasper avatar

Jasper

Diskuze k epizodě…

23.1.2009 20:23

BugHer0 avatar

BugHer0

Darnellův trik se zhasnutím světla a injekční stříkačkou byl super. Stejně jako proslov Joy na konci o tom, že dělala Earlovi všechny ty hnusný věci v podstatě z lásky. :-D
15. a 16. díl byly dost vybočením z už poměrně stereotypního průběhu seriálu, ale je pravda, že My Name Is Earl bez Joy a Darnella si vážně nedokážu představit.

Jsem zvědavej, jak se to bude dál vyvíjet. Uvidíme za týden…

27.1.2009 04:19

pakl avatar

pakl

Myslím že odchod Joy a Darnella je příprava na ukončení seriálu. Vzhledem k od začátku klesající sledovanosti a celkem nepovedené třetí řadě, která určitě odradila hodně lidí od sledování té čtvrté, seriál nejspíš letos skončí. Zasloužil by si to.

27.1.2009 04:30

pakl avatar

pakl

A ještě dodám: podle popisů 17 a 18 epizody se tam ještě pořád bude Joy a Darnell objevovat, dokonce i dohromady s Earlem.. možná zadní vrátka na návrat do Camdenu. Zároveň se ale do konce sezóny má vyjasnit, proč je vlastně Darnell v programu ochrany svědků, čili jediné tajemství seriálu bude odkryto :) Holt nevypadá to na 15 sezón, aby Earl stihl celý seznam.

27.1.2009 16:59

q-ter avatar

q-ter

Já myslím, že Earl může být rád za 6mega divádů, to nemá už ani PB, ale na druhou stranu ke 24 (hodin) taky daleko.

Podle mě by klidně mohl Earl nějak odvrátit Darnellovo nebezpečí a vrátit mu identitu. Ale nic se nemá přehádět, možná 4–5 sezón je ažaž.

30.1.2009 11:15

Jasper avatar

Jasper

Ty poslední epizody byly hodně mega a dost se mi líbily :D

1.2.2009 00:00

stigmatore avatar

stigmatore

Po shlédnutí této epizody mi nezbylo než říct – wow! Jakoby tento díl psali zcela jiní scénáristé, zřejmě jeho zápletku promýšleli už hodně dlouho…
Každá série byla o něčem jiném, jakoby samostatný seriál. Díly Čtvrté sezóny se mi velice líbily, poté, co jsem trpělivě přestál slabší třetí řadu, tak jsem si Earla zase opravdu užíval.
Tento díl byl stylově čistější a pokud posloužil jako předzvěst úplného konce seriálu, nezbývá mi než mu ho přát a při tom zamáčnout slzu. Earl někdy skončit musí, a jestli má nastat nyní, tak budu rád, že bude tak dobrý jako je a bez zbytečného rozvleklého patosu.

8.2.2009 12:50

P.J. avatar

P.J.

Jsem tu jediný, kdo si myslí,že ty lidi, kteří jdou po Darnellovi, dopadnou Earl s Randym v rámci plnění nějaké „listoviny“? :)

Zaslat odpověď

Odpověď

Neřešte na fóru stahování epizod, linky na stáhnutí atd…

Přihlášení

Zaregistrovat

Top epizody

1. 2x12 Our 'Cops'… (94.4%)
  2. 1x19 Y2K (93.3%)
  3. 1x01 Pilot (92.3%)
  4. Earl… (92.2%)
  5. 4x15 Darnell… (91.8%)
  6. 3x04 The Frank… (91.2%)
  7. 2x13 Buried… (91.2%)
  8. 1x02 Quit… (91.1%)
  9. 2x23 The Trial (90.8%)
  10. 4x13 Orphan… (90.8%)

Jiné seriály

how i met your mother House MD theitcrowd.cz baner supernatural Lost Chuck charmed Family Guy

Další

Copyright Petr Kašpar 2006-2012 | Jasperův zápisník | Portal 2 | Mapa webu | Zásady ochrany osobních údajů
This site is a fan site, we have no connections with My Name is Earl or the NBC studios.
All copyrights on images presented here remain property of their respective owners.

Portal 2