Skočit na obsah, skočit na navigaci
24.5.2008 09:00
Jeff
Myslel jsem Take Me Home, akorát je to od jinýho interpreta, ale to už si najdu a stáhnu sám…díky za pomoc
24.5.2008 12:06
Xtreme
25 September si zapiste… Startuje nova 4. seria My Name Is Earl… Ako inak dvojdielom…
26.5.2008 10:24
ewing – ta je pěkná, ale Jeff psal o písničce, kterou tam zpívá
Billie, tak fakt myslel tu co jsem napsal
Jinak to kolo bylo super
2.6.2008 08:08
Jen by mě zajímalo,co se stalo s Earlovým bytem,kde se s Randym odstěhoval než ho zabásli.Jinak na 4.sezonu se těšim.
5.6.2008 17:16
Jo jo tak sem se vrátil z lázní a opravdu sem nečekal tak bomba díl .. škoda že si to nechali až na závěr celé série, každopádně mě zas konečně plně pobavil, musím hlavně i když nebyla v rámci těch nejlepších fórů a že jich bylo hodně pochválit Joy .. konečně se zase dostala do role .. až sem si trochu cvrknul do trenek, jak sem se jí bál .., no tak vypálíme divko .. a počkáme si na novou řadu … doufejme stejně kvalitní jako tento díl ..jo a doufám, že se vrátí Ralph… ten jedinej nikdy nezklamal
28.11.2008 00:03
hrozino
a co takhle song co začíná v 6:50.. mám za to že sem to slyšel hrát víckrát naživo akorát vůbec nevím jak se jmenuje
28.11.2008 00:18
hrozino
tak už mám.. Reel Big Fish – Sell Out já veděl že sem to už slyšel naživo
Celkem příspěvků: 23
Copyright Petr Kašpar 2006-2012 | Jasperův zápisník | Portal 2 | Mapa webu | Zásady ochrany osobních údajů
This site is a fan site, we have no connections with My Name is Earl or the NBC studios.
All copyrights on images presented here remain property of their respective owners.