Skočit na obsah, skočit na navigaci
Tak minulý díl je zapomenut.
Hrozně mě to bavilo. Ti The Hickeys mi přišly nejdřív trapný, ale do tohohle dílu ty scénky s Billie pasovali.
Plno vtipnejch situací a Randyho hlášek. Líbí se mi, že dostává
konečně dost místa. Je to skvělá postava. Scény, kdy Randy pobíhá
ožralej v kostýmu obřího kuřete nemaj chybu stejně jako záběr, kdy
skáče ze střechy karavanu na zem.
A nejvíc mě dostala scéna, kdy leží na silnici a je vystrašenej, že
ho zajede auto, načež zjistí, že ta světla patřila motorkám Prostě bomba a budu
se snažit tenhle tejden najít si čas na překlad, abyste měli titulky co
nejdřív.
Dávám 95%
Ja se tentokrát zdržím komentáže procentuálního hodnocení. Takze posun k lepšímu je zjevný, byť Joy se stále nevžila do své role na sto pro, Hickeys mě nesedí furt, ty vtipy sou tam uhozený vzhledem k tomu, že je to parodie.. ale Randy je tentokrát opravdu jednička, hláška..snědli ste mý děti.. určitě top v dílu ..no de to navrch .. tak jen tak dál ..:-)
19.4.2008 03:34
xark
preboha to v kazdom diely bude nejaka „celebrita“?
myslim Paula Teatula seniora (motorkara)
nemam ho rad ;(
19.4.2008 03:35
xark
a zabudol som na jeho syna Paula mladsieho.
pre tych co nevedia, tak maju program na Discovery a stavaju tam motorky
19.4.2008 11:57
surko
no…ak maju byt v kazdom diele celebrity, tak radsej Teutulovci ako Paris…tych mam rad a myslim, ze svoju ulohu v tejto casti zvladli a ze mala aj nejaky zmysel (nie ako that's hot, ci jak to bolo, od Paris)
ja Orange Couny Choppers sleduji pravidelne na Discovery,takze tato epizoda
me celkem potesila
Doporučuju stáhnout American Chopper S05E04. Vyrábí tam promo motorku pro My Name Is Earl. Pak s ní přijedou přímo na plac, kde jsou snad všichni, co se na seriálu podílejí…
Copyright Petr Kašpar 2006-2012 | Jasperův zápisník | Portal 2 | Mapa webu | Zásady ochrany osobních údajů
This site is a fan site, we have no connections with My Name is Earl or the NBC studios.
All copyrights on images presented here remain property of their respective owners.