Skočit na obsah, skočit na navigaci
3.11.2007 19:17
Anonymní
No nejlepsi epizodka, ne?
5.11.2007 03:09
Mr.X
jedna z nejlepsich epizod, nejvic sem se bavil u ty termovize :D
Na „Our Cops Is On“ to nemá. A navíc to rozvlekli do dvou dílů. Celkově jsem ze 3. série spíš rozpačitej. Třeba se to časem uleží a změním názor, až si ty díly pustím znovu, ale například tahle epizoda mě teda moc nepobavila.
-> filmator: Musím říct, že já se napoprvé taky skoro nesmál. Ale bylo to především tím, že tenhle díl byl nacpanej složitejma frázem, písněma atd. Až když jsme to dopřeložili z anglickejch titulků, tak jsem se začal pořádně bavit. Taky jsem se smál už při tom překládání, což je dobře. Rozhodně se na to zkus kouknout ještě s českejma titulkama a uvidíš, že se docela nasměješ.
Já se bavil nakonec královsky a musím říct, že to je jedna z nejlepších epizod téhle série. :-)
„A navíc má Kanada mariuhanu na vlajce“.
Opět zajímavej díl,který ukazuje na to,jak sou policajti blbí.
8.11.2007 07:32
andrej
super!
„Tim Stack, Tim Stack. Set him on fire, set him on fire, and watch
him burn to death. Tim Stack, Tim Stack…..“
No asi podobně .. bavit se člověk začne až na konci .. Tim Stack a jeho pirueta od striptýztyče byla fantastická .. a když Rendy a Earl používali doma infrakameru .. jinak průměr .. už aby Earl zas řešil seznam, to že sou v Camdenu všici íkvé tykve víme už z prvního Cops is on ..:-)
8.11.2007 10:42
andrej
tak uricite, uz to neni takovej narez jako v prvni serii, kde byl jeden dil lepsi nez druhej, pokles kvality je stejnej jako u druhy poloviny 2. serie, ale porad se skvele bavim, skoda jen ze ve vezeni nezustal Ralph, to bylo urcite oziveni a taky doufam, ze Earl nebude ve vezeni celou 3. serri, ale tomu moc neverim :(
8.11.2007 23:00
tedy
sheepdog rocks!
9.11.2007 03:31
fatál
Hmm bohužel se mi tenhle díl líbil nejmíň z celý 3.serie a tim, že to udělali jako dvojdíl, mě taky moc nepotěšili…
btw ta policajtka /bloncka takovou kravu hraje v obou dilech naprosto skvele az si rikam ze to jen nehraje…
10.11.2007 11:27
Daddy
ja som nahodou na tomto diele bavil asi najviac z tejto serie…
Celkem příspěvků: 22
Copyright Petr Kašpar 2006-2012 | Jasperův zápisník | Portal 2 | Mapa webu | Zásady ochrany osobních údajů
This site is a fan site, we have no connections with My Name is Earl or the NBC studios.
All copyrights on images presented here remain property of their respective owners.