Skočit na obsah, skočit na navigaci
19.5.2009 17:33
Tak čtvrtou řadou My Name Is Earl bohužel končí (alespoň na NBC). Programové schéma NBC bylo představeno jen před malou chvílí – a seriál My Name Is Earl byl spolu s Médiem zrušen.
19.5.2009 17:39
Hero
Potvrdil to i Ethan Suplee. Ještě je možnost, že show převezme FOX, který o tom dost uvažoval.
9.11.2009 11:33
byla by to velika chyba kdyby do toho nesli ja serialy moc nesjizdim ale tohle je fakt pecka chci pokracovani a kdo jeste????????,,
13.12.2009 17:04
jx
to by byla tenhle serial je opravdu dobry a v mem okoli na ho zna spousta lidi. chtel bych aspon 7 rad
11.1.2010 18:02
MAXMAD
Hoj. Je to sice pecka seriál, ale..........
první dvě sezóny byli stejnak nejlepší a celekově už téma dost
vyprázdnili. Možná nějakej celovečerák „Earl for prezident“
30.1.2010 13:21
dd
opravdu me mrzi ze tento bombovej serial konci normalne brecim jak malej kluk
psal sem na faecbooku randymu a jeste neodepsal no tak jako nevim no kazdopadne v koutku duse
stale doufam ze se neco jeste natoci !:( nadeje umira posledni !!!!!!!!!!!!
:'(
3.5.2011 08:01
Tom
tak já myslímm, že v nejlepším je třeba skončit. První dvě řady byly luxusní a dálší už ztrací dech. Je to fajn seriál, tak by bylo škoda ho zničit dalšíma seriema bez nápadů
18.6.2011 15:16
SirUp
Myslim , že se proste prestali snazit , drive se vsechno perfekne propletalo a navazovalo na sebe vcetne vsech detailů.. ale pozdeji se zacne ne detaily kaslat ..auta jsou pro mne dost velky detaily tak nevim proc uz jsem nikdy nevidel Randyho Ford Ranchero a jak to jako bylo s temi modrymi dvermi ..Earlovi na El Caminu zustali takze asi panovi obědnal novy ale to uz tam nebylo .. ja stejne cekal ze bude jezdit bez nich ,,ale on je tam stale ma ..
Copyright Petr Kašpar 2006-2012 | Jasperův zápisník | Portal 2 | Mapa webu | Zásady ochrany osobních údajů
This site is a fan site, we have no connections with My Name is Earl or the NBC studios.
All copyrights on images presented here remain property of their respective owners.