Skočit na obsah, skočit na navigaci
3.3.2008 17:41
mirdakas
Nedávno jsem psal do ČT, protože jsem chtěl zjistit, jestli nemají v plánu vysílat některý z mých oblíbených seriálů a zkusil jsem se zeptat i na Earla. Po pár dnech mi napsali, že o nákupu vysílacích práv na Earla uvažují. Tak uvidíme, co z toho bude
4.3.2008 13:04
No tak to by byla bomba!!! ČT je jedinečná v tom, že dovede seriály dobře nadabovat a nemívají chyby v překladu (viz. třeba Prison break na Nově – to je fakt děs). Jestli se do toho pustí, tak se určitě rád kouknu na všechny epizody znovu.
4.3.2008 21:54
Tak to je dobrý, ale aby to nedopadlo jako na jojce… btw na jaký seriály ses ještě ptal?
5.3.2008 16:06
podle mě by to meli hodit treba bez dabingu s titlama někdy tak mivaj preci filmy nebo nějaky serialy
5.3.2008 16:09
to nedaj, ledaže by to dávali na dvojce někdy v pátek v noci, jako black books a to se nestane
6.3.2008 14:02
Tak to by bylo super.ČT je fakt skvělá ve výběru seriálů a My name is Earl by se na ČT perfektně hodil!!!
7.3.2008 19:43
mirdakas
jingspiral: Ptal jsem se na: Earla, IT Crowd, How i met your mother a jak to pokračuje s Futuramou (jestli ty vysílací práva koupí nebo ne). V odpovědi bylo, že u Earla a Futuramy je otázka nákupu vysílacích práv otevřená, nebo tak něco (pokud chceš můžu ti hodit přesnej scren z maila). O zbylých dvou seriálech se bohužel nezmínili, takže to znamená, že je asi čekat nemůžem
paulix: Třeba by to mohli dávat, až zkončí Dead like me (pondělí – 21:15)
10.3.2008 23:23
surko
Myslim, ze ked sa o nakupe vysielacich prav este len uvazuje, tak to asi nezacnu davat skor ako od septembra. Takze si este nejaky ten cas pockame.
11.3.2008 21:30
mirdakas: mno já jsem právě myslel, jestli ses ptal aji na himym. Vidím, že jo a koukám, že se nic nezměnilo od doby, co jsem jim psal já…
20.4.2008 16:31
aDIKA
A kedy sa bude vedieť deň vysielania?
21.4.2008 15:58
aDIKA – přesný den vysílání seriálu My name is Earl na ČT? No já už ho vím, ale nepovím…
PS: Přečti si, co se tu píše a přemýšlej, třeba na to příjdeš.
23.4.2008 22:26
No vezměte si to takhle ..ja se na Prison break divam az s dabingem .. nevidel sem zadnej origo , tak me to pripada dobry .. byt vim co Nova dovede, viz treba seriál Dva a půl chlapa .. Carda Retarda to těžce zdrbal a nemluvím vyjma Charliho o ostatnich postavach .. uz se koukam na spousty serialů na ORF .. ale tam Earla si myslim taky zprasili .. asi fakt bude záležet na dabingu, uvědomme si, že k origo se můžeš maximálně jen přiblížit .. vemte si to třeba se Simpsnama .. koukáme na to s dabingem nějakej ten rok.. vlastně už deset ..a když teď sleduju nový epizody s titulema v origo dabingu .. nesedí mě to .. tak doufejme , že to všechno dopadne dobře, teda horror by byl, kdyby Joy přemlouvala Lucie Vondráčková, ta už zkazila tolik filmů, že tady bych šel fakt stávkovat za změnu hlasu
Celkem příspěvků: 21
Copyright Petr Kašpar 2006-2012 | Jasperův zápisník | Portal 2 | Mapa webu | Zásady ochrany osobních údajů
This site is a fan site, we have no connections with My Name is Earl or the NBC studios.
All copyrights on images presented here remain property of their respective owners.