Skočit na obsah, skočit na navigaci
22.10.2007 12:19
jak byla ta epizoda s3e4 tak v ni bylo ukazany jak prijel krabak s tou dodavkou ale v prvni serii jak byl ten dil s tim rokem 2000 tak bylo ukazano jak uz byl krabak s nima, a catalina teprv prijela z mexica nebo kde to byla a pritom se potkala s krabakem ktery mel udajne uz byt s nima protoze v tom dilu v ty prvni serii to tak bylo :D… takze trochu casovy nesoulad esi me nekdo nepochopil tak to napisu srozumitelnej :)
22.10.2007 14:05
Mopak: Jo, máš pravdu, je tam časová chyba. V epizodě Y2K sedí
s Darnellem v hospodě a Catallina se v tý době teprve
seznamuje s tím, že nebude mít v bedně noviny na čtení, ale na
něco jinýho…
Taky je v různejch epizodách různý vysazení Darnella
z dodávky… jednou se ptá, jestli ještě může mít rád sýr a
v další to nemůže stihnout, protože dodávka prostě odjíždí…
Ale já bych to tvůrcům prominul :-)
17.1.2008 17:12
surko
Autori serialu su si toho vedomi. A hovoria o tom priamo v tej casti. Spanielsky o tom hovori Catalina Darnellovi, ked sa stretnu tesne potom, ako Darnella vylozia z dodavky
17.1.2008 17:17
surko
Este, aby som doplnil.
Catalina hovori presne toto:
¿Disculpe, disculpe — señor? Mira, yo sé que ésto no tiene sentido con
este programa porque como hemos visto yo vine después de „Y2K“, pero en
realidad quién quién pone atención a esos tipos de cosas?
Co je do anglictiny prelozene ako:
Excuse me, excuse me — sir? Look, I know that this doesn't make any sense with this show because we have seen that I came after [in the episode] „Y2K“, but in reality who — who pays attention to those types of things?
Skusim prelozit:
Prepacte, prepacte – pane? Viem, ze toto v tejto epizode nedava zmysel,
pretoze sme videli, ze som prisla az po [v epizode] „Y2K“, ale koho to
vobec zaujima?
9.1.2010 17:30
VaMp!R3^
neni to prvna casovy nesoulad jako v epizode 4×27 byl Earl v krabi boude s joy ktera jeste ani nebyla tehotna poprve a pritom v krabi boude byl par dni predtim nez potkal tehotnou joy.. vsiml jsem si jich vic ale zrovna ted si na zadny nevzpomenu jen na nektere chyby, co nebyly az tak uplne chyby jako kdyz byl v serialu poprve Rodney tak Earl rikal,ze krade jinym zlodejum a to taky delal a potom byl ve 4×07 kde Earl rikal ze v Camdenu plati pravidlo Zadny zlodej neokrada jineho zlodeje a taky tam byl ukazan priklad na Rodnym kde uz to neudelal
7.3.2010 14:19
luciq
Ahoj, zdravim vsechny! Chci se jen zeptat, a mozna me vyvedete z omylu, protoze jsem neco prehledla, ale jsem ted u priblizne 6–7 epizopdy ze 4.serie a chci se zeptat: Kde je sakra Billy? A jaktoze uz ma Earl zase penize? Nejak jsem to nepochopila… Prislo mi, jakoby tam ta 3.serie vubec nemela byt… Vam to neprijde divne?
30.7.2010 22:35
Sylar
zdravim, nevim jestli to tu uz neni, ale vsimli ste si toho ze polozka na seznamu (minimalne) c. 62 nesedi? V titulcich je ze ukradl auto jednonohe divce, ale v dile 01×15 je to, ze kradl benzin?
23.10.2010 19:35
Pepa
to: luciq.. Billy přece jde k těm camdenitům a přenechá všechny peníze Earlovy. A nesrovnalosti jsou v tom, že se na Earla sypou občas věci, které už splnil a co si pamatuju tak se vlastně Catalina NIKDY s Randym nerozvedla, takže sou manželé, ne?
Copyright Petr Kašpar 2006-2012 | Jasperův zápisník | Portal 2 | Mapa webu | Zásady ochrany osobních údajů
This site is a fan site, we have no connections with My Name is Earl or the NBC studios.
All copyrights on images presented here remain property of their respective owners.