Skočit na obsah, skočit na navigaci
27.10.2008 11:59
Crix
Ok, díky za odpověď.
27.10.2008 16:10
Skramy
tak jak to pokracuje? na 85% se to zaseklo a nic … chapu ze je to fuska ale pis pls prubeh prekladu:-)
27.10.2008 16:11
Anonymní
BugHer0: „Klasicky hlavně u Joy.“ Ta zenska ma kadenciu ako
AK-47
BTW Mas cas, nechapem ludi ktori tu chodia a komentuju preco este niesu titulky a pod. Robis to zadarmo a na vlastne naklady a na ukor svojho volneho casu takze ti mozeme akurat dakovat.
27.10.2008 16:56
Andr3e
…moje slova
nemosis jim ani odpovidat, stejne ten dotaz esi to nevydas predem tady bude za
tyden zas, hlavne se nestresuj
a kdyz uz tu pisu tak dekuju za vsecky titulky co byly, jsou a budou, delas to
kvalitne a to se ceni, diky
Andr3e a Anonym: Díky
Skramy: Překlad nepokračuje, protože čekám na anglický. Až budou, tak to dojedu.
Proč máte všichni ikonku anonyma? Tak se zaregistrujte a dejte si tam
nějakej obrázek, ať to trochu vypadá, ne?
jo treba jak mopak ktery ted pridal totalni ot jenom aby ukazal ze nema rad
spamy ktere sam provozuje jinak diky moc za title jsou vzdycky super a kvalitni stoji
to za to na ne pockat
Naposledy upraveno 27.10.2008 17:29
Jo, ještě nikdo z vás nepoužil formulář pro nahlášení chyb. Tak do
toho… takhle mi dáváte sice příjemnej ale falešnej dojem bezchybnosti.
Chyby nebo překlepy tam určitě jsou, tak posílejte a hlašte.
Tím samozřejmě nemyslím jen k poslednímu dílu. Myslím titulky celkově. Taky se v brzký době chystám podívat na Earla znova od 1. řady, takže budu asi dělat korekce i k dílům, který jsem nepřekládal. Budu vás pak informovat tady na fóru.
28.10.2008 20:43
Pop
BugHer0: Chtěl jsem ti říct, že si tě vážim za to že jsi začal překládat bez eng titulků jen aby to bylo co nejdřív. You the man!
28.10.2008 21:42
kung-pao
nestačily by ti třeba posly nebo brazilsky titule?:-D
kung-pao:
Brazilský neexistujou… používám časování z portugalskejch a
překládám z odposlechu.
28.10.2008 23:29
kung-pao
BugHer0: jasny, sorry, viděl sem brazilskou vlajku tak sem řek brazilsky, blbost… takze jesli chapu tak čekaš na anglicky pač nekterym častech sluchem nerozumiš?
kung-pao:
Ano. Buď nerozumím nebo si nejsem jistej a nechci vydat titulky
plný chyb.
Jinak děkuju uživateli s nickem Petr, že jako první ze zdejších uživatelů využil formulář na nahlášení chyby v titulcíh. Díky němu jsem v díle 4×05 opravil slovou francouzkou na francouzskou a aktualizoval verzi titulků zde na webu.
Jen tak dál.
Celkem příspěvků: 70
Copyright Petr Kašpar 2006-2012 | Jasperův zápisník | Portal 2 | Mapa webu | Zásady ochrany osobních údajů
This site is a fan site, we have no connections with My Name is Earl or the NBC studios.
All copyrights on images presented here remain property of their respective owners.