Skočit na obsah, skočit na navigaci
24.4.2009 12:24
Tak bohužel, oproti minulýmu dílu, kterej se mi docela dost líbil, byl
tenhle slabota. Dokonce jsem měl co dělat, abych to dokoukal.
Byla to hrozná nuda a opět se projevilo obrovský přehrávání herců,
kterého si víc všímám až ve 4. sérii. Když si pustíte nějaký díl
z 1. série, je dost patrný, že tam i Jason Lee hraje úplně jinak.
Nevím, co je vede k tomu, že začali hrát takhle a vy jim nevěříte ani
slovo.
Nehledě na to, že dějová linie Catalina/Joy/Darnell byla dost ujetá a
divná. Bohužel…
24.4.2009 15:39
Ke komentáři Brouka Hrdiny netřeba nic dodávat, příběh C, J a D jsem taky nepochopil, už teď přemýšlím, jestli to podle číslování teda vypadá, že série bude mít 26 dílů, jak to poupravit, aby se to vlezlo na jedno DVD
27.4.2009 23:01
yežek
bohužel nemůžu s panem želvou souhlasit, Joy hrála ožralou v jiných dílech mnohem lépe .. jinak díl vcelku průměrný takže dobrý
28.4.2009 11:30
No to zavisi od toho, ako si predstavujes, ze by to malo vyzerat, u kazdeho sa to prejavuje inak Podla mna to bolo celkom prirodzene, aj som jej to celkom veril…
28.4.2009 13:12
YEŽEK
tak já si to nijak nepředstavuju, jen jsem soudil podle toho jak hrála ožralou v jiných dílech (a že jich pár bylo ) že jsem jí to předtím věřil více
28.4.2009 20:09
Souhlasím s YEŽEKEM.
Jak už jsem psal výše… všichni včetně Joy přehrávali… Joy opravdu
hrála ožralou v jiných dílech mnohem lépe a tady to působilo chvíli dost
trapně. I když je jasný, že to je subjektivní a každej na to může mít
jinej názor.
28.4.2009 23:26
YEŽEK
to BugHer0 – klidně můžeš psát „s Yežkem“
3.5.2009 00:35
Mě se tenhle díl fakt moc líbil. Jak kdo hrál jsem tedy nesledoval, ale pro mě jednoznačně jeden z nejlepších dílů čtvrté série.
Copyright Petr Kašpar 2006-2012 | Jasperův zápisník | Portal 2 | Mapa webu | Zásady ochrany osobních údajů
This site is a fan site, we have no connections with My Name is Earl or the NBC studios.
All copyrights on images presented here remain property of their respective owners.