Skočit na obsah, skočit na navigaci
20.1.2009 14:37
Tahle epizoda se mi jako jedna z mála z nové série líbila, celkem dost se těším na další díl, jak to vlastně dopadne
22.1.2009 00:30
Musím říct, že ač už MNIE žije pěkně dlouho tak pořád drží relativně stejnou kvalitu a pořád jsou scénáristi kreativní. Vždycky mě jen těší když můžu vidět další díl jako 22 minutovou oddychovku.
22.1.2009 00:32
Earl konečně zase začiná nabírat obrátky
Krásná citace na Dextera v závěru dílu.
22.1.2009 16:51
harvester
P.J. Kde? Dextera náruživě sleduju, ale citace jsem si nevšiml:O/
22.1.2009 20:36
Kop
Tak kdyz sem videl ty injekce a vsechno zabaleny v igelitu, tak si myslim ze to je citace na Dextera (i kdyz je fakt ze Dexter injekce nenchava)
23.1.2009 11:40
Hlavně bych pro tohle nepoužil slovo „citace.“ Tohle je spíš odkaz na Dextera nebo tak. Třeba P.J. myslel něco jinýho, i když jsem si taky ničeho nevšimnul. Ale pod pojmem citace si představím, že nějaká z postav v seriálu řekne větu, která se často objevuje v Dexterovi. Např.: „Tonight is the night.“
12.3.2010 00:05
Narážka na Fear Factor (Která je sice přeložena jako Beze strachu, místo Faktor Strachu) byla výborná, ale jinak průměrná epizoda..
Copyright Petr Kašpar 2006-2012 | Jasperův zápisník | Portal 2 | Mapa webu | Zásady ochrany osobních údajů
This site is a fan site, we have no connections with My Name is Earl or the NBC studios.
All copyrights on images presented here remain property of their respective owners.