Skočit na obsah, skočit na navigaci
31.10.2008 09:55
Podle mě skvělej díl. Dávám 9/10. Ty hororový sekvence byly skvělý. Vtípky s useknutým prstem a pilulkama, který vás do malý chvíle zabijou mě dostaly a celkově ten díl příjemně utíkal.
1.11.2008 10:53
No já se zdržím hodnocení, tady bylo dost humoru slovního, ale je pravda, že se mě zdál tento díl teda to téma dost nevyužitý, mno chápu lidi, co tomuto seriálu přejí, když se podílejí na tvorbě titulků respektive je celé překládají, mám stejné zkušenosti, proto si můžu dovolit více objektivnějšího hodnocení a nějak to tady umřelo, co se týče komentářů, hlavně, že všichni sosaj titule
1.11.2008 11:39
Grep:
Jestli si myslíš, že ten díl vychvaluju, jen kvůli tomu, že dělám
titulky, tak to není pravda. Prostě se mi líbil. Možná změním názor, až
se na to teď budu koukat při překladu, ale na první zkouknutí mi přišel
prostě povedenej.
Třeba minulýmu jsem dal jen 80%, protože mi přišel slabší. Nedávám skvělý hodnocení ze zásady.
Naposledy upraveno 1.11.2008 11:39
1.11.2008 18:05
michal
Mně se tenhle díl líbil.
Moc často se mi nestává, že by mě někdy upoutaly takový malý střípky
v dialozích, ale dneska to je jinak. Ve scéně kdy Randy mluví k Oscarovi
v karavanu, je slyšet, nebo mně se aspoň zdá, že je, jak Randy při větě
„Don‚t worry, everything‘s gonna be allright“, trochu zanotuje
písničku se stejným názvem, tedy – Everything's Gonna Be Allright.
Všimli jste si toho taky?
1.11.2008 18:08
michal:
Vím, že to tam říkal, ale ono se to normálně používá, takže nevím,
jestli to bylo myšlený přímo jako odkaz na písničku. Mohl to použít
i jako normální obyčejnou větu.
1.11.2008 21:06
michal
BugHer0:to jo, ale ta intonace tam tak trochu byla
2.11.2008 12:51
Lidi, hodnoťte trochu. Titule si stáhne 2000 lidí a jinak tady má tahle epizoda hodnocení jen ode mě a Lakiho. To pak není vůbec objektivní. Vždyť vám to nic neudělá, když najedete do sekce Epizody, najdete danej díl a ohodnotíte ho podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.
2.11.2008 16:32
Presne tak, hodnotenie zaberie maximálne jednu minútu, tak nebuďte leniví a hodnoťte. Hodnotenie dvoch ľudí nemá žiadnu výpovednú hodnotu. Epizóda inak super, síce nebola nijako výnimočne vtipná, ale myslím, že bola veľmi kvalitne napísaná a natočená.
2.11.2008 21:03
Tak už som ju ohodnotil aj ja. Bol by som to urobil skôr ale pozrel som si ju až dnes a musím povedať že je to veľmi dobrá časť. Jedna z najlepších zo 4. série.
Copyright Petr Kašpar 2006-2012 | Jasperův zápisník | Portal 2 | Mapa webu | Zásady ochrany osobních údajů
This site is a fan site, we have no connections with My Name is Earl or the NBC studios.
All copyrights on images presented here remain property of their respective owners.