Skočit na obsah, skočit na navigaci
9.11.2007 20:07
No konečně .. zase se snad blýská na lepší časy .. dokonce sem to i čekal, že Randy jednou na Earla vyrukuje s autoritou .. a dá mu to slíznout .. no a to že se mu tá jankovitost nevyplatí .. :-) , už se těším na příští díl, jak to dopadne s Frenkem .. dal sem v hodnocení 90 procent .. tak aby to mělo takovej spád pořád…nebo! .. s tím stejně těžko někdo něco udělá :-)
11.11.2007 14:30
Tak tohle je podle mě asi nejlepší epizoda třetí řady (zatím). Ze začátku jsem se musel tlemit, když Randy strkal jídlo vězni do cely :D :D
11.11.2007 16:06
Jo to bylo naprosto skvělý. Ten výraz :-D
A taky skvělej Randy. Furt takovej ňouma a teď taková vzpoura. Skvěle zahraný.
11.11.2007 21:09
-> mopak: To si nemyslím. To by z něj udělali parchanta, co neumí držet slovo a zradí ředitele. A takovej Earl není. Navíc by pak byl v podstatě vězeň na útěku a to se mi taky nezdá, že by utíkal do konce série před policíí.
Copyright Petr Kašpar 2006-2012 | Jasperův zápisník | Portal 2 | Mapa webu | Zásady ochrany osobních údajů
This site is a fan site, we have no connections with My Name is Earl or the NBC studios.
All copyrights on images presented here remain property of their respective owners.