Skočit na obsah, skočit na navigaci
5.10.2007 10:12
Naaaaaaadhera… moc com S03 neveril ako sa to bude vyvijat vo vazeni ale som naramne prekvapeny… tvorcom nedochadzaju napady a zaclenenie „rozhadanych“ vaznov ktorym Earl pomoze vymenou za nejaku protekciu od riaditela veznice je skvely napad :-) nakoniec nam z „hlav gangu“ vznikli Gayovia :-D… Randy opat nemal chybu, opat sa vsetkeho dotykal jazykom :-D a nakoniec ked sa objavil vo veznici ako dozorca :-D no LOL… takto to ma byt!!!
9,5/10
5.10.2007 12:02
Už se taky tìšim až se odpoledne kouknu. Doufám, že budou brzo AJ titulky, abysme zas mohli zaèít makat…tentokrát by to mìlo bejt rychlý, pže to bude mít tak do 500 titulkù. Minule jich bylo 860.
5.10.2007 21:00
Tak už jsem to viděl. Vážně tvůrci neskončili ve slepé uličce…příběh se rozvíjí a ten konec je skvělej. Randyho bych na tom místě nečekal :-D
Možná na mě – heterosexuála až moc „teplý,“ nicméně nemůžu dát míň než 9/10.
Pro mě nejlepší hláška:
:-D To jsem se řezal smíchy
7.10.2007 21:48
tomash
no tak to ne :))
moc blbej na to aby se stal veznem – velice chytrej na to aby byl
bacharem :)))
8.10.2007 21:27
Andulka
Tohle byl tak krasnej dil… zapletka z hlavama gangu byla dokonala
8.10.2007 23:02
Maxim87
Ja tam proste vidim Prison Break..Taky se skamaradil s reditelem veznice. :)
8.10.2007 23:10
Mazec epizoda :D Dobře natočené, skvělé hlášky… Vídíme, že to jde i bez seznamu :)
Hector, you crazy fool.
Z této hlášky jsem taky nemohl :D
Dávám 95%
10.10.2007 17:21
První dvojdíl byl lepší, tohle teploušení pro mě moc není.
Ale jsou tam super věci, jako ta facka a jak se pak podívá Randy na
Krabáka, když řekne Joy správnou odpověď :-)
Kýblák je taky dobrej a když si všimnete, je tam potom na konci
v tý frontě na oběd :-)
Taky je k tomuhle dílu dobrá muzika, kde super sedí i text.
Překlad refrénu tý druhý písně jsme si neodpustil.
Prostě jen tak dál!
12.4.2011 16:42
Marek
Zdravím, v této epizodě Earla hraje výborná písnička ke konci. Nevíte náhodou, jak se jmenuje a kdo ji složil? Moc by mi to pomohlo, díky moc, Marek:)
Copyright Petr Kašpar 2006-2012 | Jasperův zápisník | Portal 2 | Mapa webu | Zásady ochrany osobních údajů
This site is a fan site, we have no connections with My Name is Earl or the NBC studios.
All copyrights on images presented here remain property of their respective owners.